0879 987 973

за поръчки и информация

24/7

работно време

Плащане и доставка

 Поръчка и плащане

1. Потребителят има право да поръчва всички стоки, посочени в www.gohome.bg

Срокът на доставка на всички текстилни продукти е 5 работни дни (в повечето случаи ги получавате до ден, два). Ако желаният артикул по някаква причина не е наличен в даден момент или ако доставката ще отнеме повече време, клиентът бива уведомен за това в най-кратък срок.

2. Всички поръчки, получени в петък вечер, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в следващия първи работен ден.

3. Заплащането на цената по договора се извършва посредством посочените на www.gohome.bg начини, като с извършването на плащане потребителят прави доброволно изявление, че е съгласен да заплати продукта и че е съгласен с Общите условия.

4. Посочените на www.gohome.bg цени на продуктите са крайни и са с включен ДДС.

5. "КЕЯ - 2016" ЕООД си запазва правото да променя цените на продуктите.

6. Плащането се осъществява с  наложен платеж– при доставка на поръчания продукт заплащате сумата за получените стоки на куриера

За по-големи поръчки или за клиенти на едро предоставяме банковата си сметка:

Банковата сметка на "КЕЯ - 2016" ЕООД е в УниKредит Булбанк, IBAN: BG98UNCR70001522746307 , BIC: UNCRBGSF.

7. При приключена поръчка (доставена от нас и заплатена от Клиента), Клиента получава имейл за финализиране на поръчката и прикачен файл с фактура за покупката.

 Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт, според техните цени за доставка (+отстъпка от цената на доставка). Стокитемогат да бъдат доставени до офис на Еконт или до Вашия дом/месторабота.

Ако имате въпроси, потърсете ни! :)

e-mail: [email protected]

0879 987 973