0879 987 973

за поръчки и информация

24/7

работно време

Дропшипинг

Сайтът GoHome.bg е на българския пазар от 2016 г, като за това време е натрупал популярност и положителни мнения от клиените. GoHome.bg не е само сайт, а и патентована марка за текстил, чиито асортимент до този момент предлагахме само в нашия онлайн магазин.

Получавала съм доста запивания за дропшипинг, но до момента не е имало възможност да поемем поръчки на клиенти, поради голямата ангажираност с наши.

Радвам се да Ви информирам, че началото на юни 2020 стартира нашата фриендли  дропшипинг програма и Ви каня да се включите, ако желаете!

Тъй като съм добре запозната, както с възможностите, така и с ограниченията на българския пазар, съм направила доста благоприятни условия.  Разбира се, всеки, който се занимава с дигитален маркетинг знае, че отнема време клиентите да се запознаят и започнат да поръчват нови арикули. Именно за това съм решила:

Първите два месеца всички клиенти да получават фиксирана търговка отстъпка (ако се интересувате за % отстъпка напишете ни имейл) без значение оборота (дори той да е 20 лв).

Асортиментът включва голямо разнообразие от олекотени завивки, възглавници, спални комплекти, протектори, покривки за маса, тишлайфери, подложки за сервиране, декоративни възглавници, столовки, възглавници за шезлонг, шалтета  и още...

Получавате:

  • Обогатяване на асоримента с голяма гама продукти без да вложите нито един лев!
  • Два месеца фиксирана търговска отстъпка независимо от оборота!
  • Продукти произведени в България.
  • Бърза обработка на поръчките.
  • Приятелско отношение. Предпочитам да наричам хората в същия бранш колеги, а не конкуренти, тъй като продажби ще има за всеки, който знае как да продава! :)

За цялата информация относно фриендли дропшипинг програмата може да отправите запиване на e-mail: info@gohome.bg

Поздрви, 

Яна! :)